697 401 6277
29 Δεκέμβριος 2014
COFFEE TIME
Κατηγορία: Κρύα κοκτέιλ με espresso illy
Συστατικά:
30cc espresso
20cc vodka
20cc Cointreau
50 ccκρέμα γάλακτος
10 παγάκια
Φλούδα πορτοκαλιού
Παρασκευή:
Χτυπήστε στο shakerτη vodka, το Cointreauκαι τον πάγο και ρίξτε το μείγμα σ΄ ένα παγωμένο ποτήρι martini, απομακρύνοντας τον πάγο. Προσθέτετε τον espressoκαι καλύπτετε με κρέμα γάλακτος, ελαφρά χτυπημένη σε shaker. Γαρνίρετε με μία φλούδα πορτοκαλιού.
 
IRISH COFFEE
Κατηγορία: Κρύα κοκτέιλ με espress oilly
Συστατικά:
30cc espresso
60cc Irish whiskey
20ccκρέμα γάλακτος
2 κουταλάκια μαύρη ζάχαρη
Παρασκευή:
Ζεστάνετε το whiskeyκαι τη ζάχαρη κατευθείαν μέσα στο ποτήρι χρησιμοποιώντας το ακροφύσιο ατμού. Προσθέτετε στη συνέχεια τον espresso. Χτυπάτε σε shaker ελαφρά την κρέμα γάλακτος και καλύπτετε (με τη βοήθεια αν χρειαστεί ενός κουταλιού). Γαρνίρετε με 2 κόκκους καφέ και λίγη σκόνη κακάο.
 
AMORE
Κατηγορία: Ζεστά κοκτέιλ με espressoilly
Συστατικά:
30cc espresso
60cc Amareto
20cc κρέμα γάλακτος
Παρασκευή:
Ζεστάνετε το Amareto, κατευθείαν μέσα στο ποτήρι χρησιμοποιώντας το ακροφύσιο ατμού. Προσθέτετε στη συνέχεια τον espresso. Χτυπάτε σε shaker ελαφρά την κρέμα γάλακτος και καλύπτετε (με τη βοήθεια αν χρειαστεί ενός κουταλιού). Γαρνίρετε με μαύρη ζάχαρη και κόκκους καφέ.
 
FREDDO NOTTE
Κατηγορία:Κρύος espresso
Συστατικά:
2 espresso illy
Λικέρκαφέ
4 παγάκια
Παρασκευή:
Χτυπήστε στο blender τον espresso με το λικέρ και τα παγάκια. Σερβίρετε το περιεχόμενο σε ψηλό ποτήρι.
Εναλλακτικά:
Αντί του λικέρ καφέ χρησιμοποιήστε Grand Marnierή Kahlua.
 
BEATRICE
Κατηγορία: Κρύα κοκτέιλ με espresso illy
Συστατικά:
30cc espresso
20cc vodka
20cc Grand Marnier
20cc κρέμα γάλακτος
10 παγάκια
Παρασκευή:
Χτυπήστε στο shaker τη vodka,  το GrandMarnier και τον πάγο και ρίξτε το μείγμα σ’ ένα παγωμένο ποτήρι martini, απομακρύνοντας τον πάγο. Προσθέτετε τον espresso και καλύπτετε με κρέμα γάλακτος, ελαφρά χτυπημένη σε shaker. Γαρνίρετε με 2 κόκκους καφέ και λίγο σκόνη κακάο.
 
AFFOGATO
Κατηγορία: Κοκτέιλ με espresso illy και παγωτό
Συστατικά:
30cc espresso
2 μπάλες
Παγωτό βανίλια
Παρασκευή:
Σερβίρετε σε ποτήρι margherita 2 μπάλες παγωτό βανίλια. Περιχύνετε έναν espresso.
 
CHOCOLAT VIENNOIS
Κατηγορία: Ζεστές σοκολάτες
Συστατικά:
Σοκολάτα
Φρέσκο γάλα
Φρέσκια σαντιγύ
Παρασκευή:
Σερβίρετε ζεστή πυκνή σοκολάτα, που έχετε αναμίξει στον ατμό με γάλα, σε ποτήρι με λαβή. Καλύπτετε με παχιά στρώση σαντιγύ και γαρνίρετε με σκόνη κακάο.
Εναλλακτικά:
Προσθέτετε στην σοκολάτα έναν espresso, Grand Marnier και μία δόση σιρόπι Routin φουντούκι.

ESPRESSO COFFEE

29 Δεκέμβριος 2014

ΚΡΑΣΙΑ

Ορεινός ΄Ηλιος ----- ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟΣ ΤΟΠΙΚΟΣ ΟΙΝΟΣ ------

ΛΕΥΚΟΣ ΞΗΡΟΣ

Απαλό κιτρινοπράσινο, με μια νύξη γκρι. Μύτη έντονη και ώριμη, με ιδιαίτερα αρώματα λεμονιού, πεπονιού και τριαντάφυλλου. Ισορροπημένο στόμα, με τραγανή οξύτητα, ικανοποιητικό σώμα και μεταλλικότητα. Συνοδεύει οστρακοειδή, ψάρια, ζυμαρικά με θαλασσινά, sushi, πουλερικά και άσπρα κρέατα.

 

ΕΡΥΘΡΟΣ

Νεαρό, βαθύ ρουμπινί χρώμα. Μύτη έντονη, με ώριμο φρούτο, σοκολάτα και λίγες πικάντικες νότες. Στο στόμα γεμάτο, με βελούδινες τανίνες, ιδανική οξύτητα και έντονα αρώματα κόκκινων φρούτων. Συνοδεύει ζυμαρικά με κόκκινη σάλτσα, ψητά κρέατα και ποικιλίες σκληρών τυριών και αλλαντικών. Κατάλληλο για πολλά πιάτα της Μεσογειακής Κουζίνας.

29 Δεκέμβριος 2014

Γεύσεις

  • Βανίλια Vanilla
  • Σοκολάτα Chocolate
  • Φράουλα Strawberry
  • Φυστίκι Pistachio
  • Καραμέλα Caramel
  • Μπανάνα Banana
  • Flavours
  • Βανίλια με μπισκότα Cream & Cookies
  • Καϊμάκι Kaimaki
  • Παρφέ Βανίλια Parfait Vanilla
  • Παρφέ σοκολάτα ParfaitChocolate

CARTE D'OR CREAM

29 Δεκέμβριος 2014
PINA COLADA
Άσπρο ρούμι, κόκονατ κριμ, χυμό ανανά, φέτα ανανά
 
ΜARGARITA LEMON / STRAWBERRY
Φέτα λεμονιού, αλάτι, τεκίλα, κουαντρό, χυμό λεμονιού
 
ΜARGARITA STRAWBERRY
Τεκίλα, λάιμ, κουαντρό, φράουλες, ζάχαρη
 
ΜΑΙ ΤΑΙ
Καφέ ρούμι, ρούμι με μεγάλη περιεκτικότητα σε αλκοόλ, μπράντι βερίκοκου, χυμό λεμονιού, χυμό λάιμ, κλαράκι δυόσμου
 
BLACK RUSSIAN
Βότκα, καλούα
 
WHITE RUSSIAN
Βότκα, καλούα, σαντιγύ
 
TEQUILA SUNRISE
Τεκίλα, γρεναδίνη, χυμό λεμονιού, χυμό πορτοκαλιού
 
CAIPIRINHA STRAWBERRY
Cachaca, λάιμ, ζάχαρη, φράουλες
 
CAIPIRINHA WITH VODKA
Λάιμ, ζάχαρη, cachaca
 
KAMIKAZE
Βότκα, κουαντρό, λεμόνι
 
Β-52
Καλούα, Γκραν Μαρνιέ, Μπέιλις
 
SEX ON THE BEACH
Bότκα, σναπςροδάκινο, χυμόςβατόμουρο, χυμόςγκρέιπφρουτ
 
GIN FIZZ
Tζιν, λεμόνι, ζάχαρη άχνη, σόδα
 
LONG ISLAND ICE TEA
Άσπρο ρούμι, βότκα, τζιν, τεκίλα, κουαντρό, λίγη πορτοκαλάδα
 
URSUS CAIPIRINHA
Ursus, λάιμ, μαύρη ζάχαρη, τριμμένο πάγο

Recent Post

  • Γεωργία Νταγάκη
    ΓΕΩΡΓΙΑ ΝΤΑΓΑΚΗ «…δε λέει η καρδιά να μάθει…» ΠΕΤΡΑ clubΤυρός Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018 Ύστερα από την επιτυχημένη καλοκαιρινή της περιοδεία, τόσο με τις Sold Out συναυλίες ανά την Ελλάδα…
  • COCTAIL COFFEE
    COCTAIL COFFEE COFFEE TIME Κατηγορία: Κρύα κοκτέιλ με espresso illy Συστατικά: 30cc espresso 20cc vodka 20cc Cointreau 50 ccκρέμα γάλακτος 10 παγάκια Φλούδα πορτοκαλιού Παρασκευή: Χτυπήστε στο shakerτη vodka, το Cointreauκαι τον…
  • dodoni cream
    dodoni cream Γεύσεις Βανίλια Vanilla Σοκολάτα Chocolate Φράουλα Strawberry Φυστίκι Pistachio Καραμέλα Caramel Μπανάνα Banana Flavours Βανίλια με μπισκότα Cream & Cookies Καϊμάκι Kaimaki Παρφέ Βανίλια Parfait Vanilla Παρφέ σοκολάτα ParfaitChocolate
  • WINES
    WINES ΚΡΑΣΙΑ Ορεινός ΄Ηλιος ----- ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟΣ ΤΟΠΙΚΟΣ ΟΙΝΟΣ ------ ΛΕΥΚΟΣ ΞΗΡΟΣ Απαλό κιτρινοπράσινο, με μια νύξη γκρι. Μύτη έντονη και ώριμη, με ιδιαίτερα αρώματα λεμονιού, πεπονιού και τριαντάφυλλου. Ισορροπημένο στόμα, με…

Recent Comments